Sırma Hoca’dan Hendek Ziyareti

Yazdığı eserler başucu kitapları olan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Hendek’i ziyaret etti.

Sırma Hoca’dan Hendek Ziyareti

Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu’nu ziyaret eden Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma, Hendek Gençlik Merkezi (HGM) has odada Öğrencileri ve sevenleriyle buluştu.

Sohbet keyif verdi

Hendek Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rüştü Yeşil, Hendek İlçe Müftüsü Murtaza Gür, İHL Müdürü İsmail Alçorba, Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal sofu,  Hendek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Akıcı, Simder Başkanı Yahya Bakır, Himder Başkanı M. İkbal Camcı, Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın, İş İnsanı Adnan Albayrak, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Torunoğlu, emekli öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı sohbet misafirlere keyifli anların yaşattı.

Teşekkür ediyoruz

Önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı A.Kemal Sofu, Dünyaca saygın ve alanında otorite sahibi hocaların hocası olan Hocamızı ilçemizde misafir ederek sevenleriyle buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Hocamızla hocaların hocası olan ilçemizin manevi şahsiywtlerinden Prof. Dr. İsmail Cerrahoğlu hocamızı ziyaret ederek duasını aldık.

Sonrasında değerli Hocamızı talebeleri ve sevenleriyle buluşturarak kendisi ile hasbihal etme ve tecrübelerinden faydalanma fırsatı bulduk. Hocamızdan yakın zamanda ilçemizde geniş katılımlı bir konferans ve sohbet sözü alarak ilçemizden uğurladık ifadelerine yer verdi.

Misafirlere imzalı kitap

Sohbet sonrası katılan misafirlere imzalı kitaplar hediye edilmesinin ardından teşekkür ve iyi niyet temennileri ile birlikte Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma Hendek’ten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2022, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184