UÇAN RENKLER GALERİ’DE

Sanatçı Cihat Köseoğlu’nun çalışmalarından oluşan ‘Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi’, Sakarya Sanat Galerisinde açıldı. Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunulan eserler, 21 Eylül Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

UÇAN RENKLER GALERİ’DE


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi’, Sakarya Sanat Galerisi’nde açıldı. Fotoğraf Sanatçısı Cihat Köseoğlu’nun özgün çalışmalarının yer aldığı serginin açılış programına Sakaryalı sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesi’ne kültür ve sanata yönelik önemli yatırımlarından dolayı teşekkür eden Köseoğlu, ilerleyen dönemlerde yeni sergilerini kültür sanat dostlarının beğenisine sunmayı umduğunu ifade etti.

21 Eylül’e Kadar Galeri’de

Kültür ve Sanat Şube Müdürü Faruk Şişman ise Sanatçı Köseoğlu’na teşekkür ederek, günün anısına çiçek takdim etti. Açılış programının devamında sergiyi gezen davetliler, eserler hakkında Köseoğlu’ndan bilgi aldı. Sakarya Sanat Galerisi’nde sanatseverler ile buluşan Uçan Renkler Fotoğraf Sergisi, 21 Eylül Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

 

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184