Belediye Ekipleri Dereboğazı ve Hacımbey’de

İlçe genelinde çalışma seferberliğini sürdüren Hendek Belediyesi ekipleri kilitli parke kaldırım ve yol bakım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye Ekipleri Dereboğazı ve Hacımbey’de

Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda Dereboğazı Mahallesinde kilit parke yol çalışması tamamlanırken, Hacimbey mahallesinde ise ekipler çalışmalarına devam ediyor.

2 Ayrı Mahalle

Hendek Belediyesi ekipleri, ilçenin daha estetik ve konforlu yollara kavuşması adına cadde ve sokaklara üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, yürütülen çalışmalar kapsamında kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Dereboğazı mahallesi 1001 ve 1005 numaraları sokaklarda kilitli parke yol çalışmaları tamamlanırken, Hacimbey mahallesinde ise kilitli parke yol çalışmalarına başlandı.

Çalışmalar Mahalle Mahalle Devam Edecek

Hendek Belediyesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmalar kapsamında 2 ayrı mahalle kilitli parke ile buluştu, vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirecek hamlelerle çalışmalarımız devam edecek. Mahalleler, cadde ve sokakların daha modern bir hale kavuşması adına ekiplerimiz seferberlik halinde. Çalışmalar program dahilinde mahalle mahalle devam edecek” denildi.

Babaoğlu: Daha Modern Bir Hendek İçin Çalışıyoruz

Daha güzel bir Hendek için her alanda çalışmalara devam ettiklerini söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile ilçemiz daha modern bir hale kavuşmuş olacak. Tüm mahallelerimizde ekiplerimiz önem sırasına göre çalışmalarına devam ediyor. Program dahilinde tüm mahallelerimize hizmet götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2022, 09:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahalle Sakini
Mahalle Sakini - 1 yıl Önce

Kazimiye böceklik mevkii yollari icin yaptığınız güzel calışma icin teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184