Halk Eğitim’den Yılsonu Sergisi

Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergisi açıldı.

Halk Eğitim’den Yılsonu Sergisi

Hendek Kaymakamlığı ve Hendek Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Hendek’te yılsonu sergisi düzenlendi.

Hendek Aşk-ı Ala düğün Salonunda düzenlenen yılsonu sergisi açılış törenine Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavısı Ayhan Yenilmez, Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çekiçcioğlu, Hendek Halk Eğitim Müdürü Osman Yılkın, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Halk Eğitim Merkezi Kurs Öğreticileri, Kursiyerler ve Vatandaşlar katıldı.

HEM’ler MEB kurumudur

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Hendek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Yılkın konuşmasında, bilindiği üzere Halk Eğitim Merkezleri Anasınıfı çağından başlayıp her yaştan Vatandaşa kurslar veren, bunun yanında Açıköğretim Ortaokulu ve Açıköğretim Lisesi iş ve işlemlerinin yapıldığı bir yaygın eğitim kurumudur. HEM’ler bir MEB kurumudur ve kurs bitiğinde verdiğimiz sertifikalar resmi geçerliliği olan belgelerdir.

 Bizden aldığınız bir belge hayatınızın öyle bir anında lazım olur ki iyi ki almışım dersiniz. Keşke dememek için lütfen bizi ziyaret edin. Bu anlamda birazdan kursiyerlerimizin yıl boyunca yaptığı çalışmaların en güzel ve en özel olanlarını beğeninize sunacağız ifadelerine yer verdi.

Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun selamlama konuşmalarının ardından günün anısına protokol üyelerine çeşitli hediyeler takdim edildi.

Törene katılan protokol üyeleri yılsonu sergisinin açılış kurdelesini kesmelerinin ardından birlikte sergiyi gezerek sergi hakkında idareci ve kursiyerlerden bilgiler aldılar.

Hendek Halk Eğitim yılsonu sergisinin Hendek Aşk-ı Ala Düğün Salonunda 2 gün boyunca açık (6-7 Haziran) kalacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2023, 22:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184