HENDEK BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hendek Belediye Meclisi Şubat ayı olağan Meclis Toplantısı Hendek Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü Başkanlığında Belediye Meclis salonunda gerçekleşti.

HENDEK BELEDİYESİ ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


Hendek Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis toplantısında 3 gündem maddesi oylamaya sunuldu.

Meclis gündeminde, Cadde isimleri ile ilgili düzenlemelerin imar komisyonuna havale edilmesi, İller Bankasından alınacak olan kredi başvurusunun yenilenmesi ve Mülkiyeti Hendek Belediyesine ait olan Başpınar Mahallesi 283 Ada 14 nolu parselde bulunan 1871 m2 arsanın satışı oylamaya sunuldu. Yapılan oylama sonucunda gündem maddeleri oy çokluğu ile kabul edildi.
Oylama sonrasında gündem dışı söz alarak konuşan MHP Hendek Belediye Meclis Üyesi Hüdaverdi Bahadır, Bayraktepe Tesisleri ve HGM’nin hangi firmaya kiralandığı, Hastane yanında bulunan Osmanlı Çadırı’nın olduğu yerlerde Belediyeye ait olan parsellerin satışı ile ilgili yapılan satışların hangi şartlarda ve kimlere yapıldığı, arsa satışlarının satışı için 2014/2015 dönemi ile ilgili Meclisten yetki alınması, İmar harçlarının Mecliste onaylanmamasına rağmen işlemlerin devam ettiği ve bu durumla ilgili olarak açıklama yapılması gerektiği ve Remzi Efendi Caddesi’nin yolunun tek taraflı trafiğe açılması, kavşak çalışmasının başlaması ile ilgili bilgi verilmesini talep etti.

Gündem dışı talepleri değerlendiren Hendek Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Püsküllü, talepler ile ilgili değerlendirmeler yaparak bilgiler vermesinin ardından gelecek Meclis toplantısında bu maddelerin gündeme taşınması gerektiği bilgisini verdi.


Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184