Hendek’e Tanzim Satış Noktası Geliyor

Efecan Tarım Ürünleri Tanzim Satış Noktası üçüncü şubesini çok yakında Hendek’te açıyor.

Hendek’e Tanzim Satış Noktası Geliyor

Hendek’in en büyük toptan ve perakende meyve ve sebze tanzim satış noktası çok yakında müşterileriyle buluşuyor.

İster perakende ister toptan Hendek halkının ve tüm ticari işletmelerin meyve ve sebze ihtiyacını karşılamaya hazırız

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası yetkilisi İrfan Başboğa, Karasu ve Akyazı’nın ardından Hendek şubemizi de çok yakında açmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Hendekli Vatandaşlarımız artık halden ya da çeşitli yollardan ürün tedarik etmek zorunda kalmayacak. Müşterilerimiz tarafından talep edilen ürünler, konusunda uzman personellerimiz tarafından ayıklanarak firesiz ve hijyen kurallarına uygun şekilde ambalajlanarak müşterilerimize teslim edilmektedir diye konuştu.

İşimizi seviyoruz

Hendekli müşterilerimizin mağazamıza geldiği zaman bizi takdir edeceklerine ve alışveriş anlayışlarının değişeceğine inanıyoruz diyen Başboğa, işimizi seviyoruz ve Akyazı’da olduğu gibi Hendek’te de başarılı olacağımıza ve Hendek halkının güvenini kazanacağımıza yürekten inanıyoruz. Sakarya genelinde zaman içerisinde en az 5 mağaza açmayı hedefliyoruz. Tabi bu konuda aceleci davranmak da istemiyoruz. Uygun lokasyonları bulduğumuz zaman mağazalarımızın açılışlarını gerçekleştireceğiz ifadelerine yer verdi.

Kurumsal tedarik

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası Vatandaşların yanı sıra Restoran, Lokanta, Cafe, Catering firmaları, Oteller vb. işletmeler için de günlük taze sebze ve meyveleri temin ederek her zaman toptan fiyatına perakende satış yapmayı ilke edinmekte.

3. Şube çok yakında Hendek’te

Efecan Tarım Ürünleri ve Tanzim Satış Noktası 3. Şubesi, Hendek Çevreyolu Osman Gazi Caddesi ışıklı kavşağındaki 500 m2 kapalı alanı ile çok yakında hizmet vermeye başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020, 15:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184