Hendek’te 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hendek’te çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Hendek’te 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Hendek Cumhuriyet Meydanı ve Hendek Kapalı Spor Salonunda düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Hendek Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin koyulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayana etkinlikler Hendek Kapalı Spor Salonunda devam etti.

Çelenk töreni sonrası, Hendek Kapalı Spor Salonunda düzenlenen kutlama törenine, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Vatandaşlar ve Öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan tören Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez’in çocuklar ve Hendek Hakkının bayramlarını kutlamasıyla başladı.

Hendek İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladığı günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Öğrenciler tarafından şiirler ve folklor gösterileri, Çuval yarışı, Yumurta taşıma ve Halat çekme yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalar sonucunda dereceye giren Okullar ve Öğrencilere Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez tarafından madalya takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Çocuk Şenliğine Davet

23 Nisan etkinlikleri kapsamında Hendek Belediyesi tarafından, 23 – 24 Nisan tarihlerinde saat 13:30 22:30 saatleri arasında Belediye Otoparkında düzenlenen çocuk şenliğine tüm aileler ve çocukları davet edildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2022, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184