banner212

Püsküllü’den Regaip Kandili Mesajı

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, mübarek üç ayların habercisi olan Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajla, tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni tebrik etti.

Püsküllü’den Regaip Kandili Mesajı

Üç Ayların Manevi Huzuru Başlıyor

Regaip Kandili’nin üç ayların başlangıcını müjdeleyen müstesna gecelerden biri olduğunu ifade eden Başkan Püsküllü, bu anlamlı zaman diliminin rahmet ve bereket iklimine açılan önemli bir kapı olduğunu belirtti. Başkan Püsküllü, Regaip Kandili’nin gönüllerin arınmasına, umutların tazelenmesine ve manevi duyguların güçlenmesine vesile olduğunu vurguladı.

“Toplumsal Dayanışma Ve Kardeşliğimizi Güçlendirmeliyiz”

Birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Başkan Püsküllü, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Regaip Kandili; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve hoşgörünün daha güçlü hissedildiği mübarek gecelerden biridir.

 Bu anlamlı gecede ihtiyaç sahiplerini gözetmeli, kırgınlıkları geride bırakarak toplumsal dayanışmamızı daha da güçlendirmeliyiz.

Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek zaman diliminin; birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesine, başta Filistin’deki kardeşlerimiz olmak üzere tüm mazlum coğrafyalar için barış ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum.

Regaip Kandilimiz Mübarek Olsun

Regaip Kandilinin Hendekli hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam alemine sağlık, huzur, barış ve esenlik getirmesini diliyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184