ALİ İHSAN YAVUZ TEKRAR HENDEK TE

Ak Parti Sakarya Secim Kurul Merkezi (SKM) Tarafından düzenlenen proğramlar doğrultusunda her vekil adayı Sakaryanın ilçelerine gönderiliyor. Hendeğin Cuma günkü konuğu Milletvekili ve tekrar vekil adayı Ali İhsan Yavuz oldu.

ALİ İHSAN YAVUZ TEKRAR HENDEK TE


Ali İhsan Yavuz Hendek Ak Parti Secim Kurul Merkezi (SKM) proğramı doğrultusunda İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte mahalle , ev, esnaf ve kahvehane toplantılarına katıldı.

İlk olarak Kadın kollarının düzenlediği ev toplantıları ile proğrama başlayan Ali İhsan Yavuz esnaf ziyaretlerinin ardından . Sofu ve Yönetimiyle birlikte Tursam fabrikasında fabrika işcileri ile yemek yedi . Fabrikanın ve işcilerin sıkıntılarını dinledikten sonra kısa bir konuşma yaparak fabrikadan ayrıldı .

Akşam Proğramına Belediye Başkanı İrfan Püsküllününde katılmasıyla Kahraman Mahallesinde vatandaşlarda buluşuldu .  Kazimiye Mahallesinde Miraç Kandili Proğramına katılan Yavuz , daha sonra Kazimiye kahvehanesinde vatandaşlarlşa buluştu . Mahalle sorunlarını ve isteklerini dindedikten sonra İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kısa konuşmalar yaptılar . Ali İhsan Yavuz Konuşmasında geçmişle şimdiki zamanın karşılaştırılmasını istendi , yeni anayasının önemi , iç güvenlik yasasının gerekliliği ve başkanllık sistemi hakkında bilgiler verdi . Daha sonra Kadın Kollarının düzenlediği Kazımiyedeki ev toplantısına katılan Ali İhsan Yavuz , Kadınların Ak Parti zamanında kazandıkları hakları anlattı . Belediya Başkanı İrfan Püsküllü ve İlçe Başkanıda Kısa konuşmalarından sonra Kazımiyeden ayrıldılar .

Proğram 23 : 30 da sona erdi Ali İhsan Yavuz Adapazarına döndü.

Proğrama İlçe Yönetiminden yoğun katılım gercekleşti. Yönetimden Hamit İsmailoğlu ,İsmail Karanlık, Remzi Alemdaroğlu , Mücahit Toprak , Hamit Canlı ,Ali Yemiş, Nuri Bayraktar, Kamil Çan, Furkan Kılıç , Fatih Sunman, Barış Çolak, Mahmut Usta . Murak Akdeniz , Genclik Kollarından Emre Gider Hüdayi , Meclis Üyelerinden Mahmut Nedim Alkan katıldılar. 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184