İnci'ye Genel Merkezde Görev

Eski AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’ye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda görev verildi

İnci'ye Genel Merkezde Görev

Eski AK Parti Sakarya Milletvekili ve eski Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Pareti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki tarafından Genel Merkeze çağrıldı. İnci’ye genel merkezde görev verildi. Konu ile ilgili Ali İnci, “Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki, bizleri aradı ve davet etti, bizlerde gittik.

Yerel Yönetimlerde Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirilmemiz istenmiş. Cumhurbaşkanımızın bize tevdi ettiği tüm görevleri başarıyla yapmak için gayret göstereceğimizi ifade ettik.

 Görev yerimiz henüz belli değil. Yerel yönetimlerde görevliyiz. “Bana bu bölgeyi ya da şu bölgeyi verin” demedim. Yılbaşından sonra gittiğimiz zaman bölgemiz belli olacak. Görevimiz partimize, ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit yılmaz
Halit yılmaz - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun Allah utandırmasın

do
do - 3 yıl Önce

Öncelikle Allah hayırlı etsin.inş. bu görevi öc alma,yine bir yerleri dizayn etme,çapsız ve yamak adamlara olmaması gereken yerlere getirme gibi geçmişte ki hataları yapmaz sn.başkan! Bu görevden nemalanma derdinde olan çakallara önce rabbim sonra ali başkan müsade etmez inş. Tekraren h.olsun .birileri de bir yerlerini korusun bence:))

Ali top
Ali top - 3 yıl Önce

Hayırlı olur inşAllah başarılar başkanım

Gazi
Gazi - 3 yıl Önce

Koltuk sevdalıları artık yeter başkalarına fırsat verin.Nedir bu koltuk sevdası çokmu tatlıda bir türlü kalkmıyorlar.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184