MHP Hendek Depremi Yaşadı

Hendek’te, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından MHP Hendek İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Kadın Kollarına deprem, sel ve yangın konusunda bilgiler verildi. Eğitim alan MHP heyeti simülasyon Tırında depremi yaşadı.

MHP Hendek Depremi Yaşadı

Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından deprem, sel ve yangın konusunda ki eğitimlerin durağı Hendek’te verilmeye devam ediyor.

Hendek Belediyesi otoparkına yerleştirilen AFAD simülasyon tırını ziyaret eden MHP Hendek İlçe Yönetim Kurlu üyeleri, MHP Hendek Belediye Meclis Grup Sözcüsü Yaşar Aygüneş, Meclis Üyesi Nigar Görüm, MHP Hendek Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Gürbüz ve yönetimine depremle ilgili uygulamalı olarak eğitimler, AFAD Müdürlüğü personelleri tarafından verildi.

Verilen eğitimlerde, olası bir deprem anında vatandaşların ne yapmaları, nasıl davranmaları gerektiği anlatılırken Marmara Depremine evlerinde yakalanan Hendekliler büyük felaketi bu kez de Hendek Belediyesi otoparkında konuşlandırılan simülasyon tırında yaşadı.

Afet ve Acil Durum (AFAD) simülasyon tırında, vatandaşlara uygulamalı olarak deprem, sel ve yangın eğitimleri vermeye devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184