1954 Hendekspor Galibiyetle Başladı

1954 Hendekspor Hentbol Takımı sezona galibiyetle başladı.

1954 Hendekspor Galibiyetle Başladı

Hentbol Erkekler 2. Ligde mücadele eden 1954 Hendekspor Hentbol Takımı sezona galibiyetle başladı.

Hentbol Erkekler 2. Liginde Yalova deplasmanında Çınarcık Spor Salonunda Yalova Temsilcisi Yalova Zirve Gençlik Spor Kulübünü 42-35 mağlup eden 1954 Hendekspor grubunda liderliğe yükseldi.

Hendek’in çocukları kararlı

Hendeğin çocukları bu sene 1. Lige çıkmakta kararlılar diyen 1954 Hendekspor Başkanı Koray Oral, önümüzdeki hafta Pazar günü evimizde oynayacağımız Bursa Beşevler müsabakasına tüm sporsever halkımızı bekliyoruz. Bu takım desteği hak ediyor diyen Oral, tüm takım sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum diye konuştu.

Hendek’in çocuklarına armağan

Başarımızı Hendek’in çocuklarına armağan ediyoruz diyen Kulüp Menajeri Murat Yiğit, gençlerimize fırsat ve destek verildiğinde neler yapabileceklerini sahada her zaman gösteriyorlar ifadelerine yer verdi.

Sponsorlara teşekkür

Kulüp Başkanı Koray Oral, 1954 Hendekspor Kulübümüze ve Sporcularımıza destek veren sponsorlarımız AYK Kutlu Yapı, Bizim Yapı, Fatenil İnşaat, Egemen Mobilya, Şirin Mobilya, İpekyolu Sürücü Kursu, İmge Okulları ve Çözüm Dershanesi’ne destekleri için teşekkür ediyor, Hendek Belediye Başkanımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184