4x4’lük Maç, Muhtar’dan Hattrick

Kaymakamlık Kupası günün ikinci maçında Uzunçarşı Mahallesi ile Arena Halı Saha 4-4 berabere kaldı.

4x4’lük Maç, Muhtar’dan Hattrick

Hendek Kaymakamlık Kupası Numan Cengiz Turnuvası günün ikinci karşılaşmasında Uzunçarşı Mahallesi ile Arena Halı Saha karşı karşıya geldi.

Karşılıklı ataklar ve kıyasıya rekabetin yaşandığı ilk yarıda 2. Dakikada Yılmaz’ın golü ile Arena Halı Saha 1-0 öne geçen taraf olurken, gol sonrası ataklarını sıklaştıran Uzunçarşı Mahallesi 8. Dakikada Halit’in golü ile skora dengeyi getirdi. Gol sonrası çabuk toparlanan Arena Halı Saha 9. Dakikada Yılmaz’ın golü ile skoru 2-1’e getirirken, skor üstünlüğünü elinde tutan Arena Halı Saha 16. Dakikada Erhan’ın golü ile ilk yarıyı 3-1 önde kapadı.

Muhtar golleri takımını sırtladı

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Uzunçarşı Mahallesi 27. Dakikada Halit’in golü ile farkı 1’e indirdi. Kıyasıya rekabetin olduğu be karşılıklı ataklarla devam edem karşılaşmanın 37. Dakikasında Arena Halı Saha Ferdi’nin golü ile farkı tekrar 2’ye çıkartırken, golün ardından ataklarını sıklaştıran Uzınçarşı Mahallesinde Halit kendisinin ve takımının 3. Golünü atarak farkı tekrar bire indirdi.

Karşılaşmanın son dakikalarında atak üstüne atak geliştiren Uzunçarşı Mahallesi 46. Dakikada Bayram golü ile beraberliği sağlarken, karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve her iki takım da sahadan 1’er puanla ayrılmış oldu.

Uzunçarşı Mahallesi: 4

Arena Halı Saha: 4

Hakem: Süleyman Hilmi Metin

Saha: Hendek Orman İşletme

Uzunçarşı Mahallesi: Aydın, Ümmet, Nurbay, Erdem, Mustafa, Zülküf, Bayram, Lokman, Mahmut, Tuncay, Halit, Mehmet.

Teknik Direktör: Lokman Demiray

Arena Halı Saha: Sedat, Ferdi, Serkan, Erhan, Yılmaz, Muharrem, Hayati, Doğan, Erkan, Fatih, Kemal, Fatih Enes.

Teknik Direktör: Osman Yazıcı

Goller: Dk 2, 9 Yılmaz Dk 16 Erhan, Dk 37 Ferdi, (Arena Halı Saha) Dk 8, 27, 38 Halit Dk 46 Bayram (Uzunçarşı Mahallesi)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184