Hendekspor ASKF’ye Görüş Bildirdi

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Hendekspor ASKF’ye görüşlerini bildirdi.

Hendekspor ASKF’ye Görüş Bildirdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulunun 23.09.2020 tarihli toplantısında 2020-2021 Futbol sezonu Bal ve Yerel Amatör Ligler ile ilgili aldığı karar doğrultusunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Spor Kulüplerinden kaşeli, imzalı ve yazılı görüşlerini istemesinin ardından Hendekspor Yönetimi görüşlerini bildiren dilekçesini Konfederasyona sundu.

Hendekspor Başkanı Adil Karabulut imzalı dilekçede şu ifadelere yer verildi;

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ FEDERASYONU BAŞKANLIĞINA

Bölgesel Amatör Ligi 2020-2021 Sezonunun gerekli sağlık koşulları sağlanarak oynanması yönündeki olumlu görüşümüzü tekrar eder, liglerin oynanması yönündeki belirsizliğin sektörden geçimini sağlayan on binlerce futbolcu, antrenör, masör, malzemeci vs. gibi emekçi kardeşlerimiz üzerinde oluşturduğu ekonomik imkansızlıkları ve bunun yarattığı travmaları çok yakından üzülerek görmekteyiz.

Sürecin uzamasının bu insanlar üzerinde her geçen gün biraz daha sosyoekonomik anlamda telafisi mümkün olmayan sonuçlara neden olacağı aşikardır.

Bu işten alacağı peşinat ve maaşla nişan ve düğün yapmayı planlayan, birkaç ay sonra doğacak çocuğunun doğum masraflarını karşılamayı hayal eden, hasta babasının tedavi masraflarını karşılamak gayretinde olan daha gencecik hayatının baharında olan futbolcu kardeşlerimize kıymayalım.

Herşeyden öte ülkenin en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Bölgesel Amatör Lig oynatılmalıdır.

En başta, iliklerine kadar bu ülkenin bu toplumum meselelerine hâkim, bu milletin derdiyle dertlenen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF ve TASKK'ın bu duruma kayıtsız kalmayacağı yönündeki inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

HENDEKSPOR KULÜBÜ BAŞKANI

Adil Karabulut

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184