banner212

Hendek’ten 3 Sporcu Avrupa Şampiyonasında

Hendekli 3 sporcu Avrupa Karate Şampiyonasında Ülkemizi, İlimizi ve İlçemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Hendek’ten 3 Sporcu Avrupa Şampiyonasında

Hendek Olimpik Spor kulübü sporcuları Yusuf Eren Temizel, Elif Şimal Ekizoğlu ve Alya Ekizoğlu İstanbul Ahmet Cömert Spor salonunda yapılan Avrupa Şampiyonası Milli takım seçmelerini birinci bitirip Avrupa Şampiyonası biletini aldı.

Hendek’ten 3 Sporcu

Üç sporcuda bu başarılarıyla 2026 yılı Şubat Ayında Güney Kıbrıs kentinde yapılacak olan Avrupa Karate Şampiyonasında Ülkemizi, İlimizi ve İlçemizi Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkını kazandı.

Gurur duyuyoruz

Hendek Olimpik Spor Kulübü Teknik Direktörü Nurkan Kayacık antrenörler Ümit Atış ve Volkan Karagöz seçmeleri başarıyla geçen sporcularını kutlarken, sporcularımız milli takım seçmeleri başarı ile tamamlayarak bizleri mutlu etti, Gurur duyuyoruz, çalışmalarımızın karşılığını alıyoruz.

 Son ana kadar pes etmeden mücadele ederek seçmeleri tamamladık. Şimdi hedefimiz Avrupa şampiyonası sporcularımıza inanıyoruz güveniyoruz.

Bu süreçte destek olan herkese çok teşekkür ederiz ifadelerine yer verirken, Kulüp Başkanı Feyzullah Köstereli ise 3 sporcusunun başarısıyla gururlandıklarını belirtti.

Teşekkür ediyoruz

Milli Takım seçmelerinde başarılı olan sporcuları kutlayan Karate İl Temsilcisi Nurkan Kayacık, Avrupa Şampiyonasında 3 Sakaryalı sporcunun yer alacak olması gurur verici.

Bu başarıda emeği geçen herkesi kutluyorum. Her zaman yanımızda olan başta Hendek Kaymakamımız Sayın Hacı Hasan Gökpınar, AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Ali İnci, Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Cemil Boz’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.



 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2025, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184