Ayşegül ve Yakup’tan İlk Adım

Ayşegül ile Yakup düzenlenen Nişan cemiyeti ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Ayşegül ve Yakup’tan İlk Adım

Torunoğlu Ailesinin Kızları Mali Müşavir Ayşegül Torunoğlu ile Yılmaz Ailesinin Oğulları Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yakup Yılmaz, düzenlenen Nişan cemiyeti ile evlilik yolunda ilk adımlarını attılar.

Genç çiftin Nişan törenlerine Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetimi, STK temsilcileri, Yılmaz ve Torunoğlu Ailelerinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Yüzükleri İrfan Püsküllü taktı

Genç çiftlerin Nişan yüzüklerini Ak Parti Sakarya İl Başkan Yardımcısı önceki dönem Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü hayırlı olsun temennileri ile birlikte keserek bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Nişan merasiminin ardından evlilik yolunda ilk adımı atan genç çiftler Yakup ve Ayşegül mutluluklarını dost, arkadaş ve sevenleri ile gönüllerince eğlenerek pekiştirirken, Torunoğlu ve Yılmaz Aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184