BAYRAKTEPE’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN

Meryem Osman Pelin Çifti Bayraktepe’de yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

BAYRAKTEPE’DE MUHTEŞEM DÜĞÜN


Ayşe ve Ali İlmek Çiftinin Kızları Meryem ile  Fatma (Merhume) ve Ali Pelin Çiftinin Oğlu Osman, Hendek Bayraktepe Sosyal Tesislerinde yapılan Düğün Töreni ile hayatlarını birleştirdiler.

Düğüne Yoğun İlgi

Düğüne Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Hendek Orman İşletme Müdürü Mustafa Arpacı, Hendek Orman İşletme Müdür Yardımcısı Recep Tanrıverdi, Öz Orman İş Sendikası Hendek Şube Başkanı Adem Öz ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftlerin havai fişek gösterileri ile birlikte alana gelmesi ile başlayan Düğün töreni, yöresel ezgiler eşliğinde devam etti.

Sakarya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlileri genç çiftleri bu mutlu günlerinde yanlız bırakmazken, Hendek ve Dikmen Mahallesinin tanınmış işadamlarından olan Ali Pelin ve Ali İlmek, Dikmen'den ve Hendek'ten katılan davetlileriyle tek tek ilgilendi.

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden Düğünde davetliler Orkestra Erol ve Kadir Sarı'nın çaldığı yöresel ezgiler eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Hendek Gündem Haber Ailesi olarak Genç Çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz.




Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2016, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184