Erva ile İskender Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dedi

Hendekli Yusuf ve Seher Akçay çiftinin oğulları İskender, Nureddin ve Meryem Başaran çiftinin kızları Erva ile HGM’de düzenlenen nikâh merasimi ile bir ömür mutluluğa yelken açtı.

Erva ile İskender Ömür Boyu Mutluluğa Evet Dedi

HGM Düğün salonunda gerçekleşen İskender ile Erva çiftinin nikâh merasimine MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, Kadın Kolları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, Belediye Meclis Üyeleri, Akçay ve Başaran ailelerinin yakınları katıldı.

İskender ile Erva çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken nikah şahitliklerini ise MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Fikret Başaran ve Fatih Ayyıldız yaptı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu hayırlı olsun, ömür boyu mutluluklar dileyerek Nikahı kıyarken, Evlilik cüzdanını ise MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül ömür boyu mutluluklar dileyerek gelin hanıma takdim etti.

Şahitlerden MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar Belediye adına çifte Kuran-ı Kerim hediye ederken, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’da Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ederek çifte mutluluklar diledi.

Akçay ve Başaran aileleri salon girişinde misafirlerini karşılarken misafirlere çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları ve katılımlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184