Fatma ve Gökhan Mutluluğa Yelken Açtı

Fatma ile Gökhan, bir ömür mutluluğa evet diyerek hayatlarını birleştirdi.

Fatma ve Gökhan Mutluluğa Yelken Açtı

İstanbul’da ikamet eden Murat ve Gülşen Kurt çiftinin kızları Fatma ile Hendekli Eşref ve Mevlüde Uzun çiftinin oğulları Hendek Belediyesi personeli Gökhan düzenlenen nikah merasimi ile dünya evine girdi.

Uludere Sosyal tesislerinde düzenlenen cemiyete MHP Grup Başkanvekili M. Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Yönetimi, Meclis üyeleri, Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz, yönetimi, Uzun ve Kurt ailelerinin yakınları ve sevenleri katıldı.

Gökhan ve Fatma çiftinin nikahlarını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken şahitlikleri ise Osman Kurt ve Bilal Doksan yaptı.

Genç çifte Ömür boyu mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu evlilik cüzdanını hayırlı olsun temennileri ile gelin hanıma takdim etti.

Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz’da genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim ve Kılıç hediye etti.

Uzun ve Kurt aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2021, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184