Hendek Tsm Topluluğu Performansıyla Mest Etti

Hendek Türk Sanat Müziği (TSM) Topluluğu tarafından Hendek Ticaret Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Şefliğini Ayşen Cengiz’in yaptığı topluluk, başarılı performansıyla, salonu dolduran sanat müziği severleri adeta mest etti.

Hendek Tsm Topluluğu Performansıyla Mest Etti

Sunuculuğunu Ömer Faruk Tan’ın üstlendiği konserde, Şef Ayşen Cengiz ile 40 kişiden oluşan koro, iki bölümden oluşan bir performans ile sahne aldı.

Konseri izleyenler arasında bulunan ve salondaki sanat müziği severlerle beraber, şarkılara eşlik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, rahatsızlığı nedeniyle konsere katılamayan bir solistin yerine sahneye çıktı. Başkan Babaoğlu’nun söylediği “Söylemem Derdimi” adlı şarkıya salondaki müzik severlerde beğeniyle eşlik etti.

Konserin ilk bölümünde Hicaz şarkılar, ikinci bölümde ise Uşşak, Kürdi, Kürdili Hicazkâr ve Nihavend makamında şarkılarla toplam 24 eser seslendirildi. Abdullah Baki Aydınalp, Meral Erdemli, Gül Yüceer Ulay, Fatih Yıldız, Seçil Semiz Köroğlu, Vildan Özsar, Emrah Yıldırım, İrem Parlayıcı, Rıdvan Uygur, Pelin Taşkın, Zafer Konuk ve Tuğçe Karagülle hem koro hem solist olarak sahne aldı.

Sosyal Yaşama Değer Katan Etkinlikler

Konser sonunda konuşan Başkan Babaoğlu, kültür ve sosyal etkinlerle de dolu bir dönem yaşadıklarını belirterek, “Önceki akşam yine bu salonda sıra gecesi düzenledik, bu akşamda sizlerin davetiyle güzel bir dinleti yaşadık. Şefimiz Ayşen Cengiz ile bu akşam bizlere keyifli bir konser sunan koromuza, yine salonu dolduran kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hendek’imizin sosyal yaşamına değer katan bu tür etkinlikleri çoğaltarak yolumuza devam edeceğiz İnşallah” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Davut meraklı
Davut meraklı - 2 ay Önce

Başarılarınızın devamını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184