HENDEK’Lİ GENÇTEN ÇARK CADDESİNDE EVLENME TEKLİFİ

Çark Caddesi bir evlilik teklifine daha sahne oldu. Yakılan meşalelerle aydınlanan caddede Ufuk Uslu, 6 yıldır sevdiği Merve Gövdeli’nin önünde diz çöküp evlenme teklif etti.

HENDEK’Lİ GENÇTEN ÇARK CADDESİNDE EVLENME TEKLİFİ


Hendek’te yaşayan genç çift, aşklarını adeta Çark Caddesi’nde haykırdılar. Esnaflık yapan Ufuk Uslu ve lisede öğrenci oldukları dönemde sevgili olan Merve Gövdeli ile Hendek ilçesinden akşam üzeri Çark Caddesine kıyafet bakma bahanesi ile geldiler. Ufuk arkadaşlarının da yardımı ile tüm hazırlıklarını tamamlandı ve iki aşık caddede yürürken önceden yere serpiştirilen çiçeklerin ortasında durdu. Çiftin arkadaşlarının “Benimle evlenir misin” yazılı pankart ve meşaleler ile ortaya çıkmasının ardından, Merve’nin önünde diz çöken Ufuk evlik teklifi yaptı. Şaşkına dönen Merve, caddede vatandaşların imrenen bakışları arasında teklifi kabul etti

PIRLANTA TEKTAŞ TAKTI

İki sevgili büyük sevinç yaşarken Merve’nin eline pırlanta yüzük takan ve bir buket çiçekle birlikte kalp şeklinde balonları sevgilisine veren Ufuk uzun süre sevgilisine sarılarak sevincini paylaştı. Çift bu ana şahitlik eden tüm arkadaşları ile caddede toplu resim çekilmeyi de ihmal etmedi.

HEYECANDAN KONUŞAMADILAR

Hendek’te esnaflık yapan Ufuk Uslu  ”Şuan çok mutluyum heyecandan konuşacak durumda değilim. Evlik teklifimin kabul edildiği için çok sevinçliyim bu hafta aileler arası söz keseceğiz. Kısmetse düğün Eylül ayında“ dedi.

Merve ise; “Hendek’ten Ufuk ‘a takım elbise bakmak için geldik,  böyle evlik teklifi alacağımı hiç beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Arkadaşların hazırladığı görsel şölen ile mükemmel bir an yaşadım. Çok sevdiğim Ufuk Uslu ile evlilik için yola çıktık. Sevgi ve mutluluğumuzu yuva kurarak taçlandıracağımız için çok sevinçliyim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2018, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184