Kadınlara Özel Ebru Polat Konseri

Hendek Belediyesi ve MHP KAÇEP Komisyon Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel konser düzenleniyor.

Kadınlara Özel Ebru Polat Konseri

Meryem Akyüz ve ardından Türk pop müziğinin ünlü sesi Ebru Polat 5 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Uludere Sosyal Tesislerinde kadınlar için birbirinden güzel parçalarını seslendirecek. Ücretsiz etkinliğe tüm kadınlar davet edildi.

Ebru Polat

Hendek Belediyesi ve MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Komisyon Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel 5 Mart Cumartesi günü saat 19.00’da Uludere Sosyal Tesislerinde konser düzenleniyor.

 Bu kapsamda ilk olarak Karadeniz müziğinin sevilen isimlerinden olan yerel sanatçı Meryem Akyüz sahne alacak. Ardından Türk pop müziğinin ünlü sesi Sanatçı Ebru Polat, Uludere Sosyal Tesislerinde Hendekli kadınlara özel konser verecek.

Hendek Belediyesi ve MHP tarafından organize edilen etkinlikte, önce Akyüz ardından Ebru Polat birbirinden güzel şarkılarını Hendekli kadınlar için seslendirecek.

Kadınlara Davet

Hendek Belediyesi ve MHP’den yapılan açıklamada, “ 8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle hafta sonuna denk gelen 5 Mart Cumartesi günü konser düzenleme kararı aldık. Kadınlara özel güzel bir gece organize edildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Uludere tesislerinde saat 19.00’da başlayacak olan ücretsiz konsere tüm kadınlarımız davetlidir” denildi. Uludere’ye ulaşımla alakalı olarak bilgilendirme yapılacağı ifade edildi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2022, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184