Onlar Erdi Muradına

Burcu ile Semih, masalları aratmayan düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Onlar Erdi Muradına

Akçakoca’da ikamet eden Canan ve Ayhan Aydoğan çiftinin kızları Burcu ile Hendek’in sevilen Ailelerinden Tefide ve Hüseyin Çalman’ın Oğulları Semih, düzenlenen Nikah ve Düğün töreni ile bir ömür mutluluğa adım attı.

Genç çiftlerin Hendek Uludere Sosyal Tesislerinde düzenlenen Nikah ve Düğün törenine MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve Yönetimleri, Kurum ve Daire Amirleri, STK temsilcileri, İşadamları, Esnaflar, Genç çiftlerin arkadaşları ile Aydoğan ve Çalman Ailelerinin yakınları katıldı.

Bir ömürlük evet

Genç çiftlerin meşaleler eşliğinde tören alanına gelmesi ile başlayan tören nikah töreni ile devam etti. Genç çiftlerin nikahını  Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu kıyarken, şahitliklerini ise MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Muhammed Levent Bülbül ve Genç Çiftlerin ortak arkadaşları yaparken, Genç Çiftler bir ömür mutluluğa Evet diyerek dünya evine girdi. Nikah töreni sonrası Ülkü Ocakları Hendek İlçe Başkanı Sıtkı Yaz tarafından genç çiftlere Kuran-I Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Damat zeybeği alkış aldı

Nikah töreni sonrasında genç çiftler kendileri için hazırlanan pastalarını kesmelerinin ardından damat ve arkadaşları Türk Bayrağı eşliğinde hazırladıkları zeybek gösterisi ile büyük alkış aldı.

Mutluluklarını paylaştılar

Takı töreni ve toplu hatıra fotoğrafları çekimleri sonrasında genç çiftler mutluluklarına ortak olan tüm dostları ile çeşitli yöresel ezgiler eşliğinde gönüllerince eğlenirken, Aydoğan ve Çalman Ailesinin büyükleri misafirleri ile yakından ilgilenerek kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm konuklarına teşekkür ederek bol bol sohbet etme fırsatı buldular.

Hendek Gündem Haber Ailesi olarak Burcu ve Semih çiftimize mutluluklar diliyoruz…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184