YİĞİT VE İNNA ÇIRAĞAN SARAYINDA EVET DEDİ

Hendek’li İşadamı Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi oğlu Yiğit ve İnna’nın düğününde iş dünyasını Çırağan Sarayında ağırladı.

YİĞİT VE İNNA ÇIRAĞAN SARAYINDA EVET DEDİ


Geçtiğimiz günlerde Hendek Dereboğazı mahallesinde düzenlenen muhteşem düğüne ev sahipliği yapan Metin ve Meliha Türedi çifti oğullarının Çırağan Sarayında düzenlenen nikah töreninde iş dünyasını ağırladı.

Efor Demir Yönetim kurulu başkanı Metin ve Meliha Türedi çiftinin yakışıklı oğulları Yiğit ile Chernikova ailesinin güzel kızları İnna’nın İstanbul Çırağan Sarayında düzenlenen nikah törenine iş dünyasından birçok ünlü ismin yanı sıra Türedi ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

İstanbul Çırağan Sarayında İnna ve Yiğit alkışlar arasında Çırağan Sarayı bahçesine indiler.

İnna ve Yiğit’in dillere destan düzenlenen düğününde nikahı Beşiktaş Belediyesi Nikah memur kıyarken şahitlikleri Buse Bilal ve Serhan Kaki yaptı.

Nikah töreni sonrası Yiğit ve İnna ailesi, yakınları ve arkadaşları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını pekiştirdiler.

Efor Demir Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi ve eşi Meliha Türedi çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan İş dünyası ve yakınları ile tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.









Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2016, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184