Akbulut Adayım Dedi

Eczane Teknikeri Hakan Akbulut, Sarıdede Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Akbulut Adayım Dedi

2019 Yerel Seçimlerinde Sarıdede Mahallesi Muhtar Adayı olan Eczane Teknikeri Hakan Akbulut, 2024 yılında gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerinde tekrar Sarıdede Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Değişim şart

Adaylığı ile ilgili olarak açıklama yapan Akbulut, gençlerin de Mahalle yönetiminde katkısı olması gerektiğini dile getirerek, Sarıdede Mahallesi için değişim şart. Koltuk için değil hizmet için Adayım. Biz Gençlere güvenildiği zaman neler başarabileceğimizi gösterebiliriz. Mahallemizde herkesin fikirlerine ve önerilerini dikkate alarak hizmet vermeye çalışacağız diye konuştu.

Desteğinizi bekliyorum

Kendisine ait sosyal medya hesabından Adaylığı ile ilgili paylaşımda bulunan Akbulut, bilindiği üzere önceki yerel seçimlerde muhtarlık için adaylığımı koymuş ve mücadele etmiştim.

Önümüze bir seçim daha yapılacak ve ben daha öncede ilan ettiğim gibi tekrar Sarıdede Mahallesi için Muhtar Adayı olduğumu beyan ediyorum. Allah nasip ederse canı gönülden Mahallem ve Mahallelilerimizin ihtiyaçları ve hizmeti için her koşulda, her sahada, her mercide Mahallemiz adına mücadelemi sürdüreceğim. Mahallemizin siz değerli sakinlerinin gençlerin önünü açacağına inanıyorum.

Sağlam bir ekip ile çok yakında sahalarda ve karşınızda olacağız. Mahallemiz için projelerimizle hazırız, inşallah mahallemizi daha güzel bir hale getirebiliriz, çok yakında görüşmek üzere.

Sarıdede Mahallesi Muhtar Adayı

Hakan Akbulut

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2023, 15:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih
Salih - 10 ay Önce

Değişim şart, yakışır genç insanlara

Adsız
Adsız - 10 ay Önce

Gerçekten de yapar iyi tanırım hakan beyi umarım saridede mah.iyi seçim yapar...

Ali Fuat Baylan
Ali Fuat Baylan - 10 ay Önce

Hakkınızda hayırlı olan olsun

Ferit Dündar
Ferit Dündar - 10 ay Önce

Yapar kardeşim yakışır. Allah yardımcın olsun inşAllah

AAAA
AAAA - 10 ay Önce

DEĞİŞİM KESİNLİKLE ŞART YILLARDIR AYNI MUHTAR VAR İCRAAT YOK BİRŞEY İSTİYORSUN KENDİN BELEDİYEYİ ARA DİYOR SIKINTI BÜYÜK ÇALIŞMA YOK HAKAN KARDEŞİMİ ÇOK İYİ TANIYORUM VE BU İŞİ ÇOK İYİ YAPACAĞINA İNANIYORUM İNŞALLAH SEÇİLİR MAHALLEMİZ ADINA HAYIRLI OLSUN

Fatih
Fatih - 10 ay Önce

Kendisini çok yakından tanırım. İşinin ehlidir. Artık mahallemizde genç yüzler görmek işini doğru yapan insan görmek istiyoruz umarım kazanır

ahmet
ahmet - 10 ay Önce

sözünün eri biridir dediğini yapar yaptırır destek vermek lazım böyle gençlere

Destekçi
Destekçi - 3 ay Önce

Hakan beyin mahallede adına yaptığı çalışmalar ve projeleri takdire şayan muhtar olmasını temenni ediyor başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184