Akçayır Mahallesinden Teşekkür

Akçayır Mahalle Muhtarı Hasan Uzun, Akçayır mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na teşekkürlerini iletti.

Akçayır Mahallesinden Teşekkür

3 Ayrı Sokağa Hizmet

Hendek’in her sokağını şantiye alanına çeviren Hendek Belediyesi, Akçayır mahallesinde 3 ayrı sokağı ilk defa kilitle parke ile buluşturdu. Mahallede toplamda 3 bin 432 metre kare kilitli parke çalışması yapılırken Akçayır mahallesinde yaşayan vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi ve Başkan Babaoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Çalışmalar hakkında konuşan Akçayır mahalle muhtarı Hasan Uzun “Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’nun yapmış olduğu kilitli parke yol çalışmaları bizleri çok memnun etti. Özellikle kış aylarında yoğun yağış sonucu yollarımızda oluşan çamur hayatımızı çok zorlaştırıyordu.

Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu çağrımıza her zaman olduğu gibi kayıtsız kalmadı ve mahallemiz kısa zamanda kalıcı çözümlere kavuştu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor, Hendek Belediyesinin diğer faaliyetleri doğrultusunda hizmet almaya devam edeceğimize yürekten inanıyorum.” dedi.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2020, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184