Aşağıçalıca’ya Güçlü Hizmet

Mahallelerde hizmet seferberliğini sürdüren Hendek Belediyesi ekipleri, Aşağıçalıca Mahallesinde yağmur suyu alt yapı ağını genişleterek güçlendirdi.

Aşağıçalıca’ya Güçlü Hizmet

Başkan Turgut Babaoğlu, taşkın riskini ortadan kaldıracak olan bu çalışmanın hayırlı olmasını diledi.

Kalıcı Çözümler, Sağlam Altyapı

Hendek’in kronikleşmiş sorunlarına kalıcı çözümler getiren Hendek Belediyesi ekipleri; mahallelerde başlattığı çalışmaları Aşağıçalıca’da sürdürdü. Aşağıçalıca’da daha önce ki yıllarda 600’lük beton borular ile yapılan yağmur suyu hattına ilave olarak 400’lük beton borularla yeni hatlar ekleyerek yağmursuyu ağını genişletiliyor. Güçlendirilerek uzatılan yağmursuyu şebeke hattı tamamlandığında Aşağıçalıca mahallesinin merkez ve ana yollarında aşırı yağışlar sonrasında oluşacak su taşkınlarının önüne geçilmiş olacak.

Babaoğlu: Taşkın Sorununu Ortadan Kaldıracağız

İlçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu; “ Yağmur suyu ve diğer altyapı çalışmalarımız sorunlu mahallelerimizde hız kesmeden devam ediyor.

Ekiplerimiz Aşağıçalıca mahallemizde önceki yıllarda yine belediyemiz tarafından yapılan hattın yetersiz olduğunu ve taşkınlara sebep olduğunu tespit etti. Tespitler sonrasında başlayan tamamlandığında yağmur suyu şebeke hatları ile yaşanabilecek sel ve taşkınların önüne geçilmiş olacak” dedi.

Aşağıçalıca Mahallesinde taşkınların önüne geçmek adına yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından da büyük beğeni topladı.

Hendek Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2022, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184