Babaoğlu, Kızanlık Mahallesi Dikiş Kursunu Ziyaret Etti

Kızanlık mahallesinde Hendek Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan dikiş kursunu ziyaret eden Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, kursiyerlere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle birer fidan hediye etti.

Babaoğlu, Kızanlık Mahallesi Dikiş Kursunu Ziyaret Etti

Başkan Babaoğlu ve eşi Esra Babaoğlu, MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, AK Parti İlçe Başkanı Adem Öz, MHP Kaçep İlçe Başkanı Zübeyde Gürbüz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Ekşi, Meclis üyesi adayı Osman Çamur ile birlikte, Kızanlık Mahallesi’ndeki kadın kursiyerlerin misafiri oldu.

“Her Zaman Yanınızdayız”

Mahalle muhtarı Haydar Çamur, kurs eğitmeni ve kursiyerlerden çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Babaoğlu, “Çok güzel bir çalışma ortamı var ve bizleri çok güzel bir enerjiyle karşıladınız. Neşeniz daim olsun İnşallah.

El emeğinize, göz nurunuza sağlık, üretken ve işleyen elleri, kadınlarımızı pozitif bir ayrımcılıkla destekliyoruz. Halk Eğitim Merkezi atölyelerini ziyaretimizde de ifade ettiğim gibi, kadınlarımızın ister hobi, ister çalışma hayatına atılmak üzere el becerilerini geliştirmesini çok değerli buluyor, destekliyoruz.

Kazasız belasız güzel çalışmalar diliyorum. Ufak tefekte olsa bu işlerinde kendine göre riskleri var. İnşallah bu güzel çalışma ortamınız bozulmasın. Her zaman yanınızdayız. Misafirperverliğinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Babaoğlu, kadın kursiyerlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü de tebrik ederek, günün anısına birer adet fidan hediye etti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184