Belediye Ekipleri Puna, Sarıyer Ve Çamlıcada

Kırsal mahalleleri kapsayacak şekilde kilit parke yol oluşturma çalışmalarını aralıksız sürdüren Hendek Belediyesi ekipleri çalışmalar kapsamında Puna, Sarıyer ve Çamlıca mahallerini kilit parke yol ile buluşturuyor.

Belediye Ekipleri Puna, Sarıyer Ve Çamlıcada

Çalışmaların tamamlanmasının ardından belediye ekiplerinin çalışmalarına Türbeköy mahallesinde devam edeceği açıklandı.

3 Mahalle 14 Sokak

Hendek Belediyesinin 3 mahallede 14 ayrı sokakta üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalar kapsamında ilçe merkezi dışında kırsal mahalle çalışmalarıyla da şehri her anlamda geliştirmek ve yolları daha konforlu hale getirmek adına Belediye ekipleri tarafından Puna, Sarıyer ve Çamlıca mahallerinde kilit parke yol çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Ekiplerin 3 ayrı mahalle 14 sokakta devam eden çalışmaları kapsamında Puna Ortaköy mahallesinde 5 ayrı sokakta toplamda 4 bin 700 m2, Sarıyer mahallesinde 4 ayrı sokakta toplamda 5 bin 500 m2, Çamlıca mahallesinde ise 5 ayrı sokakta toplamda 8 bin m2 kilit parke yol kilitli parke yol çalışması gerçekleştiriliyor. Ekiplerin bu mahallelerdeki çalışmaların tamamlanmasının ardından çalışmaların Türbeköy mahallesinde devam edeceği açıklandı.

Başkan Babaoğlu: Daha Modern Bir Hendek Var

Belediye ekiplerinin 3 farklı mahalle 14 sokakta devam eden çalışmaları hakkında konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “Hendek'imizi her anlamda geliştirmek ve üst yapıyı daha modern hale getirmek adına ekiplerimizin mahalle mahalle çalışmaları sürüyor. Ekiplerimiz büyük bir özveri göstererek, şehrin her noktasındaki ihtiyaçlara kısa zamanda cevap verebilmek için çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor.

Ekiplerimiz Puna Ortaköy mahallesinde 5 ayrı sokakta toplamda 4 bin 700 m2, Sarıyer mahallesinde 4 ayrı sokakta toplamda 5 bin 500 m2, Çamlıca mahallesinde ise 5 ayrı sokakta toplamda 8 bin m2 kilit parke yol kilitli parke yol çalışması gerçekleştiriliyor. Yani 3 ayrı mahalle 14 sokağı kilit parke yol ile buluşturuyoruz. Buradaki çalışmaların ardından ekiplerimiz Türbeköy’de çalışmalarına devam edecek. En uzak mahallemizin yollarına dahi kilit parke taşı döşüyoruz.

Bu çalışmalarımızı Devletimizin destekleri ile tüm mahallelerimize eşit ölçüde hizmet götürerek gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Allah’ın izniyle kilit parke taşı döşenmeyen hiçbir mahallemiz kalmayacak. Altyapıdan üst yapıya her alanda sürekli gelişen ve değişen modern bir Hendek var artık” şeklinde konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184