Büyükşehir Hendek’te Altyapı Çalışmalarını Aralıksız Şekilde Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi, Hendek ilçesinde tamamlanan sondaj çalışmalarının ardından su sorununu kesin ve kalıcı çözüme kavuşturmak için içme suyu kaynakları ile entegre şekilde çalışacak 3 bin 250 metre hat imalatına başladı.

Büyükşehir Hendek’te Altyapı Çalışmalarını Aralıksız Şekilde Sürdürüyor

Yeşilyurt bölgesinde başlanan çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Hendek Yeşilyurt Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgeye 3 bin 250 metrelik içme suyu hattı kazandıracak. Uzun zamandır yaşanan su sorunlarına kesin çözüm olmak için öncelikle iki sondaj çalışmasını tamamlayan SASKİ, yeni başlattığı hat imalatı kapsamında su kaynağından çıkan suyu içilebilir hale getirdikten sonra vatandaşların musluklarına ulaştıracak.

İmalatına başlanan çelik hat sayesinde suyun bir damlasının dahi israf olması önlenirken aynı zamanda dayanıklılığı ile yaşanabilecek arıza ve olumsuzluklarında önüne geçilecek.

3 bin 250 metrelik içme suyu hattı

Yeni imalatına başlanan hat ile ilgili yapılan açıklamada ise, “ Kaliteli içme suyunu kesintisiz bir şekilde tüm sokak ve hanelere ulaştırmak başlıca görevimiz. Bu anlayışla şehrimizin ihtiyaç duyulan tüm noktalarında yürüttüğümüz çalışmalar ile mahallelerimizi yeni projelerimiz ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Hendek Yeşilyurt Mahallesi’nde de daha önce keşfettiğimiz içme suyu kaynakları ile entegre şekilde hizmet verecek 3 bin 250 metrelik hat imalatına başladık. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz yeni hat çalışmaları bölgeye hayırlı olsun ” ifadeleri kullanıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184