Çağlayan Park Açılıyor

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu tarafından Çağlayan Mahallesinde zengin içeriği ile hayata geçirilecek olan Çağlayan Park 7 Aralık Çarşamba günü açılıyor.

Çağlayan Park Açılıyor

7 Aralık Çarşamba

Hendek Belediyesi tarafından Çağlayan Mahallesinde yapımına başlanan içerisinde Muhtarlık binası, şadırvan, Futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş ve dinlenme alanları, kamelyalar, banklar, açık hava spor aletleri ve yeşil alanların bolca bulunduğu Çağlayan Park Projesi’nin resmi açılışı 7 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da çağlayan mahallesinde ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek.

Başkan Babaoğlu: Hayırlı Olsun, Tüm Vatandaşlarımızı Bekliyorum

Çağlayan Park’ın açılışına tüm vatandaşları davet eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin keyifli bir ortamda zaman geçireceği zihinsel, fiziksel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri oyun gruplarını Çağlayan Parkımızın içerisine yerleştirdik.

Şehrimizde hayata geçirdiğimiz bütün yeni parklarımızda ve yenilediğimiz parklarımızda köklü değişiklikler yapıyoruz. Modern oyun grupları ve spor aletleri ile parklarımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz. Bu parkımızda birde mahalle sakinlerimizin muhtarlık işlemlerini gerçekleştirebileceği Çağlayan Mahalle muhtarlık binamızda buluyor. Bu binamızın da yapımını tamamladık.

Ayrıca vatandaşlarımızın bizden talebi olan parkların güvenli hale gelmesi için aydınlatma çalışmalarını da ihmal etmiyoruz. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun. Tüm vatandaşlarımızı yeni sosyal yaşam merkezimiz olan Çağlayan Park’ın açılışına davet ediyorum’’ diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184