Çağlayan Park Törenle Hizmete Açıldı

Hendek Belediyesi tarafından Çağlayan mahallesinde zengin içeriği ile hayata geçirilen ve şehrin sosyal hayatına kazandırılan Çağlayan Park, dün yapılan meclis toplantısının ardından geniş bir katılımla hizmete açıldı.

Çağlayan Park Törenle Hizmete Açıldı

Çağlayan Mahallesinde yapımına başlanan içerisinde Muhtarlık binası, şadırvan, Futbol, basketbol ve voleybol sahaları ile yürüyüş ve dinlenme alanları, kamelyalar, banklar, açık hava spor aletleri ve yeşil alanların bolca bulunduğu Çağlayan Park Projesi’nin resmi açılışı İlçe protokolü, Hendek Belediyesi Meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Muhtar Bedel Teşekkür Etti

Yeni yapılan park ve muhtarlık binası nedeniyle mahalle halkının oldukça mutlu olduğunu belirten Çağlayan Mahalle Muhtarı Muharrem Bedel, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’na ve ekibine de teşekkür etti. Muhtar Bedel, “Çağlayan Mahallemizde yapımı tamamlanan park için, Mahalle sakinlerimiz adına Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Parkımız ve Muhtarlık binamız çok güzel oldu” diye konuştu.

Yeni Parkımız Ve Muhtarlık Binamız Hayırlı Olsun

Açılış töreninde konuşan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin keyifli bir ortamda zaman geçireceği zihinsel, fiziksel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlayabilecekleri oyun gruplarını Çağlayan Parkımızın içerisine yerleştirdik. Modern oyun grupları ve spor aletleri ile parklarımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızın bizden talebi olan parkların güvenli hale gelmesi için aydınlatma çalışmalarını da ihmal etmiyoruz. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun. İnanıyorum ki geniş bir alana sahip olan bu parkta hemşehrilerimiz park sorunu yaşamayacaklar. Güvenle heyecan ile doya doya eğlenerek vakit geçirebilecekler. Bu parkımızda birde mahalle sakinlerimizin muhtarlık işlemlerini gerçekleştirebileceği Çağlayan Mahalle muhtarlık binamızda buluyor. Bu binamızın da yapımını tamamladık Mahalle sakinlerimizin çocuklarımızın ve ailelerimizin yeni gözdesi haline gelecek olan Çağlayan Park projemizin ve yeni Muhtarlık binamızın şehrimize ve mahallemize hayırlı olmasını diliyorum " dedi.

Açılış kurdelesinin dualarla kesilmesinin ardından vatandaşlara yemek ikramı yapılırken, törene katılanlar parkta bir süre vakit geçirdi. Vatandaşlarla yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Başkan Babaoğlu ise daha sonra futbol sahasında miniklerin maçına ortak oldu, onlarla birlikte top oynadı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184