CAMİİ İÇİN ADIMLAR ATILDI

Hendek Yurt Mahallesi sakinleri bir araya gelerek istişare yaptı.

CAMİİ İÇİN ADIMLAR ATILDI


Hendek Yurt Mahallesi sakinleri, Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci’nin girişimleri ile başlatılan Camii ve Sosyal alan yapımı ile ilgili olarak Hendek Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Hendek Belediyesi Koordinatörü Mahmut Nedim Alkan ve Aksu Mahallesi Muhtarı Hasan Kara bir araya geldi, istişareler yaptı.
Sohbet havasında geçen istişareler sonrası konuşan Alkan, bizler Hendek Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. İlk olarak Mimar ve Mühendis arkadaşlarımızı buraya yönlendirelim ve nasıl bir yol izleyeceğimizi görelim sonra devamı gelecektir, şimdiden hayırlı olsun diye konuştu.

Aksu Mahallesi Muhtarı Hasan Kara ise Mahallemize böyle bir eser kazandırabilmek adına üzerimize düşen bir konu olursa bizler de destek olmaya hazırız, Mahallemiz için hayırlı olsun diye konuştu.
Konuşmalar sonrası Camii ve Sosyal alan için incelemeler yapan Vatandaşlar daha sonra toplu fotoğraf çekilerek, inşallah bundan sonraki fotoğrafımızı Camiimizin önünde çekileceğiz. Mahallemize yapılacak olan Camii ve Sosyal alan için desteklerini bizlerden esirgemeyen başta Ak Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İnci’ye, Hendek Belediyesi Meclis Üyemiz Sayın Mahmut Nedim Alkan’a, Aksu Mahalle Muhtarımız Sayın Hasan Kara’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz diye konuştular.


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2015, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
özcan özer
özcan özer - 9 yıl Önce

sevgili yurtluklular ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.allahın izniyle olacak böyle güzel bir eser.. ama burda bu duruma vesile olan ve emeği geçen cesur deniz abime çok teşekkür ediyorum sadece dualarımıda eksik etmiyorum tabi.. abi allah razı olsun.. haberde lütfen onada yer verilsin isterim.. selamlarımla..

ÖMER ÖZER
ÖMER ÖZER - 9 yıl Önce

bende son derece mutlu oldum.mahallemi̇zi̇n nufusu artmakta artik böyle bi̇rleşti̇ri̇ci̇ bi̇r eser olan cami̇mi̇zi̇n yapilmasi çok güzel olur. emeği̇ olan büyükleri̇mi̇ze yöneti̇ci̇leri̇mi̇ze çok teşekkür ederi̇m.dedi̇kleri̇ gi̇bi̇ artik yapildiği an i̇çi̇nde namaz kilmak nasi̇p olur. i̇nşallah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184