DERNEK’TE NÖBET DEĞİŞİMİ

Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin yapılan olağan kongresi sonrası Dernek Başkanlığına Cesur Açıkdilli getirildi.

DERNEK’TE NÖBET DEĞİŞİMİ


Merkezi İstanbul İçmelerde bulunan Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin yapılan olağan kongresi sonucu yapılan seçimle Başkanlığa Cesur Açıkdilli getirildi.

Yeni Yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Başkan Cesur Açıkdilli, Bşk. Yrd. Seyhan Pektemek, Genel Sekreter Aydın Polçumcu, Mali Sekreter  Mesut Güreli, Hasan Gürsu, Mehmet Pala ve Bülent Ark.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cesur Açıkdilli, Gurbetdeki ve Dikmen mahallemizdeki hemşerilerimizi bir araya getirmek için 2000 Yılında kurulan Dikmen Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğimizin yeni yönetimi olarak görevi devralarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Önümüzdeki günlerde üyelerimizle bir araya gelerek sorunlarımızı tartışıp neler yapmalıyız, neler yapabiliriz, tartışmasını yapıp ona göre planlama yapacaklarını dile getirdi.


Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 13:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
Özcan Özer
Özcan Özer - 9 yıl Önce

Selâmün aleyküm cesur abi uzun zamandır yönetimde bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum. . Yeni yönetime başarılar dilerim özer medikal yönetim kurulu başkanı Özcan Özer. .

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184