Dikmen Askerlerini Uğurladı

Hendek Dikmen Mahallesi Askerleri yapılan Asker Eğlencesi ile uğurlandı.



Hendek Dikmen Mahallesinden Askere gidecek olan gençler için Hendek Gaffar Okkan toplantı salonunda düzenlenen Asker eğlencesine Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, BBP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, Hendek Dikmen Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Gürsu, Asker yakınları ve çok sayıda Mahalle halkı katıldı.

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, her yıl olduğu gibi bu yıl da Askerlerimizi uğurlamak için Askerlerimizin eğlencesini yaptık ve Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi oldu. Askerlerimize hayırlı teskereler diliyor ve Askerlerimize sahip çıktığı için Askerlerimiz adına tüm Mahalle halkımıza teşekkür ediyorum diye konuştu.

Geceye katılan Hendek Belediye Başkan Adayları Ali Kemal Sofu ve Turgut Babaoğlu da Askere gidecek gençlere hayırlı teskereler dileğinde bulunarak eğlencelerine ortak olarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Turgut Babaoğlu Askerlerle ve vatandaşlar ile birlikte horon oynadı.

Askerler ve yakınları geceye katılan yöresel sanatçılar Hüseyin Aydın(Çayan Hüseyin) Meryem Akyüz, Erdal Köseoğlu, Onur Der ve Emirhan Ekşi’nin yöresel ezgileri eşliğinde doyasıya eğlenerek Askerlik stresinden bir nebze olsun uzaklaşmaya çalıştı.

Gecede isimleri ile birlikte tek tek çağırılan Askerlere temsili şınav çektirilerek hep birlikte Asker türküsü söylerken, arkadaşları tarafından omuzlara alınan Askerler arka arkaya havalara atılarak Vatani görevlerini yapmaya şenlik havasında gönderildi.









Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2019, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184