Dikmen Köyü İstanbul’da Tanıtılacak

Dikmen Köyü İstanbul’da Tanıtılacak

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından 22-27 Şubat tarihleri arasında İstanbul Maltepe Orhangazi Şehir Parkında düzenlenecek olan Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yıl Dönümü Etkinlikleri kapsamında Hendek Dikmen Köyü Karadenizliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği de tanıtım standı ile yer alacak.

Dikmen’in tanıtımına katkı

22-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak olan etkinlikte 6. Standa yer alacak olan Hendek Dikmen Köyü Karadenizliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Dikmen’in eşsiz doğal güzellikleri, yöresel ürünleri, örf, adet, gelenek ve göreneklerini sergileyecek.

Ziyaretçilerimizi bekliyoruz

Etkinlikle ilgili konuşan Hendek Dikmen Köyü Karadenizliler Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Günbatı, Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun Yıl Dönümü Etkinlikleri” kapsamında bizlerde Dernek olarak yer aldık.

 İlimizi, İlçemizi ve Köyümüzü en iyi şekilde tanıtabilmek için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Bu anlamda emek ve destek veren tüm Dernek Yönetimimize, Üyelerimize, Köyülülerimize, İşadamlarımıza ve Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz.

 Elimizden geldiğince Dikmen’i ve bölgemizi en iyi şekilde tanıtmaya gayret göstereceğiz ifadelerine yer verdi.

Karadeniz rüzgarı İstanbul’da esecek

Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yıl Dönümü Etkinlikleri, 22-27 Şubat tarihleri arasında İstanbul Maltepe Orhangazi Şehir Parkında düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2022, 14:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184