Ekipler Hallaç Mahallesi'nde

Hendek Belediyesi tarafından uzak mahallelerde sokakların modern ve estetik bir görünüme kavuşması için yürütülen, kilitli parke ve yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ekipler Hallaç Mahallesi'nde

Çalışmalar kapsamında ekipler, Hallaç Mahallesinde bulunan cami avlusunu ve meydanını kilitli parke ile buluşturdu. Meydanda bulunan parkında yerinin değiştirilip daha güvenli ve modern olarak yenisinin yapılacağı açıklandı.

Çalışmalar Devam Ediyor

Hendek Belediyesi ekipleri Hallaç Mahallesi meydanında yol düzenleme, kilit parke onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak mahalle meydanında toplamda 550 m2 kilitli parke yol çalışmalarını tamamlarken mahallede bulunan caminin avlusunda da desenli kilitli parke çalışmasını tamamladı.

Modern ve estetik bir görünüme kavuşan mahalle meydanı ve cami avlusu vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Mahalle meydanında bulunan çocuk parkının da yerinin değiştirilip daha modern ve güvenli olarak halkın hizmetine sunulacağı açıklandı. Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada çalışmaların tam olarak bitmediği ve devam ettiği açıklandı.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184