Eskibıçkı Ve Büyükdere Mahalleleri Kilitli Parke İle Buluştu

Hendek Belediyesi tarafından kırsal mahallelerde altyapı ve üstyapı çalışmaları hummalı çalışmalarla sürüyor.

Eskibıçkı Ve Büyükdere Mahalleleri Kilitli Parke İle Buluştu

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahalleleri modern ve estetik bir görünüme kavuşturmak adına yol genişletme, yol yapım onarım, kaldırım yenileme ve kilitli parke yol çalışmaları yürütüyor.

Kırsal Mahalleler Modernleşiyor

Hendek Belediyesi ilçe genelindeki kırsal mahallelere yaptığı estetik ve modern çalışmalarla Hendek’in çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Bu çerçevede stabilize ve kumlama çalışmalarının ardından ekipler Eskibıçkı ve Büyükdere mahallelerini kilitli parke yol ile buluşturuyor. Kırsal mahallelerde konforlu ve güvenli ulaşım sağlanması adına kilitli parke taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren ekipler, çalışmalar tamamlandığında Eskibıçkı mahallesi ve Büyükdere mahallesinde sokakları toplamda 2 km uzunluğundaki kilitli parke taşı ile buluşturmuş olacak.

Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “Standartlara uygun yapılan çalışmaları ile kırsal mahallelerimizdeki cadde ve sokaklar daha modern ve güvenli bir hale kavuşurken, çalışmalarımız program dahilinde mahalle mahalle devam edecek” denildi.

Ekiplerimizle Sahadayız

Hendek Belediyesi olarak vatandaşa verdikleri sözleri sırasıyla yerine getirdiklerini belirterek, Hendek’e hizmetin en iyisini yapmak için tüm ekiplerin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını kaydeden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “İlçemize ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini en iyisini yapmak için ekiplerimiz 7/24 sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlarımızın rahatı, mutluluğu ve güvenliği için kırsal mahallelerimizde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm ekiplerimizle sahada olmaya devam edeceğiz. Yorulmadan Hendek’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Tüm ekiplerimizle sahadayız” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184