Geçici Değil Kalıcı Hizmetler

Hendek Belediyesi Dikmen Mahallesinde kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Geçici Değil Kalıcı Hizmetler

Hendek’in uzak mahallelerinden olan Hendek Dikmen Mahallesinde Hendek Belediyesinin başlattığı kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Rakım olarak İlçenin en yüksek noktası olan Dikmen Mahallesinde diğer Mahallelere göre daha fazla yağmur ve kar yağdığından dolayı yollar çabuk bozulurken, özelikle dik yokuş olan yollara uygulan kilitli parke Vatandaşlar tarafından kalıcı ve daha uzun ömürlü olacağı düşünülüyor.

Mahalle sakinleri memnun

Mahalle sakinleri, Mahallemize yapılan kilitli parke için Hendek Belediyesine teşekkür ederiz, Hendek Belediyesinin Mahallemize yapmış olduğu hizmetlerden memnunuz. Belediyemiz güzel bir hizmet yaptı kalıcı olan kilitli parke yaptı, memnunuz. Daha önceki yolumuz yağmur yağdığı zaman çamur oluyordu haliyle de sıkıntılar yaşıyorduk şimdi parke taşı temiz, tertemiz, çamur olmayacak Belediyeye bu konuda teşekkür ederiz ifadelerine yer verdiler.

Bayanlar’dan teşekkür

Yollarımız yapılıyor şu anda çok memnunuz Hendek Belediyesi ve emeği gecen herkese teşekkür ederiz diyen ev hanımları, biz memnunuz yolarımızın yapıldığına, yollarımız güzelleşti, yerlerimiz değerlendi, kapılarımızın çamuru kesildi. Önceden yağmur yağdığı zaman yollarımız her yıl bozuluyor, çamur içerisinde kalıyordu. Araçlarımız bile gidip gelmekte zorlanıyordu şimdi çok güzel oldu yollarımız, memnunuz teşekkür ederiz herkese ifadelerine yer verdiler.

Mahallem adına teşekkür ederim

Dikmen Mahalle Muhtarı Menderes Ayvaz, bu yıl gerçekten Hendek Belediyesine, Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu’na, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahar’a, Hızır Çağrı Güngör’e, Fen işleri Müdürümüz Ömer Bey’e, Muhammet Bey’e, İsa Bey’e ve tüm Belediye çalışanlarına şahsım ve Mahallemiz adına çok çok teşekkür ederim. Dikmen’de 7. sokağımıza başlayacağız. Gerçekten Dikmen’de çok güzel hizmet verdiler. Bu hizmetlerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim, ayrıca burada çalışan arkadaşlar da gerçekten canla başla çalışıyorlar, bu arkadaşlarımıza da çok çok teşekkür ederiz ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184