Hacimbey Mahallesi Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Hendek Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde kilitli parke kaldırım ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Hacimbey Mahallesi Yeni Yüzüne Kavuşuyor

Ekiplerin çalışmaları doğrultusunda Hacimbey mahallesinde 7 ayrı sokakta kilitli parke yol çalışması tamamlandı.

7 Ayrı Yola Kilitli Parke

Hendek Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde eş zamanlı olarak başlattığı çalışma seferberliğine ara vermeden devam ediyor. Ekiplerin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Hacimbey Mahallesinde 7 ayrı sokakta kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların ilçe genelinde program dahilinde devam edeceği açıklandı.

Ara Vermeden Devam

Hendek Belediyesinden çalışmalar ile ilgili yapılan açıklamada, “Mahallelerin, cadde ve sokakların daha modern bir hale kavuşması adına ekiplerimiz ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. Hacimbey mahallesinde 7 ayrı sokakta başlattığımız kilitli parke yol çalışmalarını tamamladık. Vatandaşlarımızın yaşam alanlarını güzelleştirmeye ve daha modern bir Hendek inşa etmeye devam edeceğiz” denildi.

Babaoğlu: Modern Bir Hendek İnşa Edeceğiz

Vatandaşlarımızın güvenli ve modern bir Hendek’te yaşamlarını sürdürmeleri için durmadan çalıştıklarını söyleyen Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Yol yapım ve bakım çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. İlçemizin daha modern bir görünüme kavuşması adına standartlara uygun olarak çalışmalarımız devam ediyor. Hizmet seferberliğimiz kapsamında Hacimbey mahallemizde 7 ayrı sokakta ekiplerimizin çalışmaları tamamlandı. Mahallemize hayırlı olsun. Diğer mahallelerimize de program dahilinde hizmetlerimiz devam edecek ” dedi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184