Hendek Belediyesi Durmuyor! 6 Mahalleye 6 Kilometre Daha Asfalt Serildi

Asfaltlamada rekor kıran Hendek Belediyesi, 31 Mart seçimleri arifesinde Büyükdere, Çamlıca, Çiftlik, Servetiye, Yeşilvadi ve Yeşilyurt Uzunçarşı mahallelerinde toplamda 6.2 kilometre yolu sıcak asfaltla yeniledi.

Hendek Belediyesi Durmuyor! 6 Mahalleye 6 Kilometre Daha Asfalt Serildi

Çalışmaları yerinde takip eden Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Hendek’te asfalt ve kilitli parke sermediğimiz yol kalmayacak” dedi.

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen asfaltlama çalışmalarında 6 mahalleye toplamda 6 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt serildi.

Büyükdere, Çamlıca, Çiftlik, Servetiye, Yeşilvadi ve Yeşilyurt Uzunçarşı mahallelerindeki çalışmaları yakından takip eden Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Turgut Babaoğlu, “Eksiklerimizi mümkün olduğunca tamamladık, yeni dönemde Hendek’te asfalt ve kilitli parke sermediğimiz yol kalmayacak” dedi.

Başkan Babaoğlu, yeni dönemde yeni rekorlara imza atacaklarını da belirterek, “Hendek’te başlattığımız hizmet seferberliği tüm hızıyla devam edecek” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184