Hendek Belediyesi Ekipleri Kargalıhanbaba Mahallesinde

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi ekipleri, Kargalıhanbaba mahallesinde 7 ayrı sokakta kilit parke yol çalışması gerçekleştiriyor.

Hendek Belediyesi Ekipleri Kargalıhanbaba Mahallesinde

3 Sokak Tamam 4 Sokak Devam

Hendek Belediyesi tarafından Kargalıhanbaba mahallesinde toplamda 7 sokakta kilit parke yol çalışması gerçekleştiriyor.

Yaklaşık uzunluğu toplamda 1.2 km olan sokaklarda çalışmalar sırasıyla devam ederken, şimdilik 3 sokakta kilit parke yol çalışması tamamlandığı diğer 4 sokakta ise ekiplerin çalışmalarının devam ettiği açıklandı. Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada, “ Ekiplerimiz

İlçe genelindeki mahallelerimizde önem sırasına göre çalışmalarına hızla devam ediyor. Her gün farklı bir mahallede çalışmalar devam ederken, ekiplerimiz ihtiyaç duyulan anda hızlı ve etkin çözümler üreterek problemleri sırasıyla çözüme kavuşturuyor. Çalışmalarımız ilçe genelinde aralıksız devam edecek” denildi.

Babaoğlu: Toplamda 360 Bin Metrekare

İlçe genelinde yapılan kilitli parke yol yapım çalışmaları ile daha konforlu bir yaşam sunduklarını belirten Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Ekiplerimiz ile birlikte gecemizi gündüzümüze katarak ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek adına tüm imkanlarımızı seferber ediyor, aynı anda birçok farklı noktada çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bu kapsamda ilçe genelinde kilitli parke yol yapım çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Birçok noktada ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Bu zamana kadar toplamda 360 bin metrekare kilitli parke çalışması gerçekleştirdik. Bundan sonraki çalışmalarda yine ekiplerimizle birlikte yaptığımız değerlendirmede planladığımız üzere çalışmalarımızı bu yaz içerisinde hem parke hem de asfalt çalışması olarak eksik gördüğümüz yerleri tamamlayacağız.

 Koordineli bir şekilde çalışmalarımız sürmektedir. Hendek’te insanımızın tüm alanlarda yaşam konforunu artırmak adına tüm noktalara ulaşmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın rahatı için ekiplerimizle gayretli çalışmalarımız sürecek. Yapılan çalışmalarda emeği ekiplerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali usta
Ali usta - 1 yıl Önce

Allah muvaffak etsin. Seçime kadar hiç bir sokak parkesiz kalmaz İnşAllah.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184