Hendek Belediyesi Teyakkuzda

Hendek Belediyesi ekipleri ilçe yüksek kesimlerinde yağan kar yağışının ardından kar küreme çalışmalarına başladı .

Hendek Belediyesi Teyakkuzda

Hendek’te günler öncesinden kurulan, ‘Kar ve buzla mücadele timi’ dün gece ilk mesaisini yaptı. İlçenin yüksek kesimlerinde başlayan etkili kar yağışının ardından harekete geçen Hendek Belediyesine bağlı ekipler, Aksu, Dikmen, Kurtuluş, Göksu ve Yeni Yayla mahallelerinde kar küreme çalışması yaparak yolları açtı. Hendek Belediyesi mağduriyet yaşanmaması için çalışmaların hızla devam edeceği açıklandı.

Yollar Açılıyor

Hendek’te günler öncesinden kurulan, ‘Kar ve buzla mücadele timi’ dün ilk mesaisini yaptı. İlçenin yüksek kesimlerinde başlayan etkili kar yağışının ardından harekete geçen Hendek Belediyesine bağlı ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için kar küreme çalışması yaparak kapanan yolları açıyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı kar ve buzla mücadele timi Aksu, Dikmen, Kurtuluş, Göksu ve Yeni Yayla Mahallerinde kar küreme ve yol açma çalışması yaptı. Yol açma çalışmaları sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Babaoğlu: Ekiplerimiz Göreve Hazır

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerin görevi başında, teyakkuz halinde olduklarını ifade etti. Babaoğlu, “ Gelen tüm uyarılar dikkate alınarak, takip edilmektedir. Karla mücadele ekiplerimiz ilçe genelinde göreve hazır durumda. İlçemizin yüksek kesimlerinde yağar kar yağışının ardından çalışmalar ve mücadelemiz hız kesmeden devam edecek” dedi .

Mağduriyet Yaşanmasın

Kar yağışının yoğun olduğu bölgelerde yaşanabilecek mağduriyetlere hızlı çözüm bulunması adına 444 54 03 numaralı Hendek Belediyesi İletişim Merkezine ya da 0 555 888 54 03 numaralı WhatsApp ihbar hattına bilgi verilmesi istendi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184