Hendek’in Zirvesi Yenikapı’da

Hendek Dikmen Karadenizliler Derneğinin standına Yenikapı’da yoğun ilgi.

Hendek’in Zirvesi Yenikapı’da

Sakarya İli Hendek İlçesi Dikmen Köyü Karadenizliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği, Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirdiği STK Buluşmaları etkinliğine katıldı.

Dikmen tanıtıldı

Sakarya, Hendek ve Dikmen Köyünün Doğal güzelliklerinin yanısıra Örf, Adet, Gelenek ve Göreneklerinin tanıtıldığı etkinlikte bir çok ziyaretçiyi misafir eden Dernek Yönetimi misafirlerine Yöresel Keşkek yemeğinden de ikram etmeyi ihmal etmedi.

Teşekkür ediyoruz

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Sakarya İli Hendek İlçesi Dikmen Köyü Karadenizliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Nihat Günbatı, Trabzon Dernekleri Federasyonu’nun STK buluşması etkinliğinde Dernek olarak yer alarak Köyümüz, Örf, Adet, Gelenek ve Göreneklerimizi tanıtma ve Diğer Dernekler ile de yakın ilişkiler kurma fırsatı yakaladık.  Standımıza yoğun katılım olması bizleri mutlu etti. Bu anlamda bizlere stand konusunda destek veren Trabzon Dernekler Federasyonu Yerkililerimize ve standımıza gelen Dernek Yönetimlerine, Üyelerimize ve tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184