Hendek’te İki Grup Yolu Daha Asfaltlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Hendek’te başlattığı asfalt çalışması kapsamında Yeniyayla ve Kurtuluş Mahallelerindeki grup yollarını asfaltla buluşturdu.

Hendek’te İki Grup Yolu Daha Asfaltlandı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol Bak) ekiplerince Hendek’in kırsal bölgelerinde başlatılan asfaltlama işlemlerinde önemli bir aşamaya gelindi.

4 mahallenin grup yolu yenileniyor

İlçedeki Yeniyayla, Kurtuluş, Göksu ve Bakacak Mahallelerini kapsayan 18 kilometrelik grup yollarının yüzde 50’si asfaltlandı. Dolgu, düzenleme ve genişletme çalışmalarının tamamlandığı Yeniyayla ve Kurtuluş Mahallesi’nin grup yollarında asfalt serimi bitti. 

Çalışmanın son bölümü olan Göksu ve Bakacak etabında işlem başladı. Çalışma tamamlandığında 4 mahallede 18 kilometrelik ulaşım ağı toplamda 20 bin tondan fazla asfalt serimi yapılmış olacak.

Göksu ve Bakacak’ta işlemler hızla tamamlanıyor

Yol Bak’tan yapılan açıklamada, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçelerimizde ulaşımı rahatlatmak için aralıksız çalışıyoruz. Bu kapsamda işlemlere başladığımız Kurtuluş ve Yeniyayla Mahalleleri’nde asfalt tamamlandı. Göksu ve Bakacak Mahallelerinde de asfalt işlemini hızlı bir şekilde bitiriyoruz. Çalışma tamamlandığında 18 kilometrelik, 4 mahalleyi kapsayan yol ağını asfaltla buluşturmuş olacağız. Büyükşehir’le şehir genelindeki ulaşımın en rahat şekilde sağlanması için gayretle çalışmaya devam ediyoruz” denildi.

Haber Sakarya Büyükşehir Basın Bürosu Tarafından revize edilmiştir

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2021, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman AYAR
Osman AYAR - 3 yıl Önce

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler Asfaltı yapılan mahalle lerde ikamet edenlere hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184