Heyelan Sonrası Zarar Gören Yollar Ulaşıma Tekrar Açıldı

Yeniyayla mahallesinde yoğun yağışlar sonucu oluşan heyelandan dolayı zarar gören yollarda Hendek Belediyesi tarafından yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirildi.

Heyelan Sonrası Zarar Gören Yollar Ulaşıma Tekrar Açıldı

Yeniyayla Mahallesi

Hendek Belediyesi ekipleri ilçe genelindeki sorunlara sırasıyla müdahale edip sorunları bir bir gidermeye devam ediyor.

Ekiplerin çalışmaları kapsamında Yeniyayla mahallesinde heyelandan dolayı çöken yollarda yol bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi. Heyelan sonucu çöken yollara önce kazı çalışması ve hemen ardından da toprakla dolgu çalışması yapıldı.

 Ayrıca Yeniyayla - Göksu mahallesi bağlantı yolu üzerinde bulunan dere geçişi yolu da heyelan sonrası zarar gördü. Ekiplerimiz bu yolunda bakım onarım çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar sonrası yollar güvenli bir şekilde kullanıma açılarak vatandaşın kullanımına sunuldu.

Çalışmalar İlçe Genelinde Devam Ediyor

Hendek Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “ Yeniyayla mahallesinde oluşan heyelan sonucu çöken ve bozulan yollar ekiplerimizin anında müdahaleleri sonucu en kısa sürede eski haline kavuşturulmuştur.

Ekiplerimiz tarafından vatandaşlarımızın güvenli ulaşım yapabilmeleri adına olumsuzluklara ani ve yerinde müdahalelerle yollar hızlı ve güvenli bir şekilde vatandaşlarımızın kullanımına tekrardan açılmıştır” denildi.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184