HİCRİYE MAHALLESİ İLGİSİZLİKTEN ŞİKÂYETÇİ

Hendek Hicriye Mahallesinde bazı vatandaşlar Muhtarın ilgisizliği ve hizmetlerin eksikliğinden yakınarak şikâyette bulundular.

HİCRİYE MAHALLESİ İLGİSİZLİKTEN ŞİKÂYETÇİ


Hicriye mahallesinde oturan vatandaşlar yollarının çok kötü olduğunu dile getirerek, Mahallemize hizmet noktasında bir şey yapılmıyor. Bazı yerlerde Telekom ve SEDAŞ’a ait direkler yıkılmak üzere, yollarımız berbat ve bazı noktalarda yol kayması bulunmaktadır. Çamur içerisinde olan yolları kullanıyoruz.

Muhtar seçildiği mahallesine sahip çıkmıyor. Belediye Yetkililerinden yollarımız ve yol kaymalarının olduğu yerleri biran önce yapmalarını istiyoruz. SEDAŞ ve Telekom’a da buradan seslenerek yıkılmak üzere olan direklerin düzeltilerek sağlamlaştırılmasını istiyoruz. Böyle kötü görüntüler ne bize nede Hendek’e yakışmıyor. Yetkililerin biran önce sorunlarımızı gidermelerini bekliyoruz diyerek şikayetlerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2016, 13:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
recep yüksek
recep yüksek - 8 yıl Önce

Yüksek Recep ahhhh ahhhh bu koyden olupda baska ılde yasıyan cok bılmıs abeyler saat kulelerıne cok gereklı dıye yorum yapmasını bılıyorsunuz neden kendı koyundekı olumsuzluklara yorum yapmıyorsunuzzzzzzzzzz nerdesınızzzzzzzzzz orcili cok bılmısler konusunsana ..!!!!

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184