HİCRİYE MUHTARINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Hicriye Mahallesi İlgisizlikten Şikâyetçi başlıklı haberimizin ardından Hicriye Mahallesi Muhtarı Sezai Mete açıklama yaparak mahalle ile ilgili hizmet alamadıklarını dile getirdi.

HİCRİYE MUHTARINDAN AÇIKLAMA GELDİ


Hicriye Muhtarı Sezai Mete yaptığı açıklamada, Muhtar olduğum günden bugüne Mahallemiz ile ilgili sorunlarımızı Belediye Yetkililerine defalarca ilettik. Ancak hiçbir şekilde hizmeti alamadık. SEDAŞ’a da Elektrik direği ile ilgili düzeltilmesini söyledik.

Mahallemizde Köprü korkulukları tamamen tehlike arz ediyor. Yol kenarlarında bulunan su kanallarının tıkalı olması nedeniyle yollarımızda giderek daha da kötüleşiyor. Mahallemiz ile ilgili bu eksiklikler hakkında defalarca dile getirdim. Yapılan sadece Mahallemize gelerek fotoğraflandırılması oldu. Çözüm noktasında hiçbir şey yapılmamıştır. Mahalle halkımız gibi bende bu konulardan şikâyetçiyim dedi.

Hizmet Yok, Paraya Gelince var

Hicriye Mahallesi Muhtarı Sezai Mete, Köy tüzel kişiliğine ait olan ve Büyükşehir yasasının ardından Belediyelere devredilen Mahallemiz arazisi Karayolları tarafından istimlak edildi. Bununla ilgili Karayolları istimlak bedelini Hicriye Muhtarlığına yatırdı. Hizmet vermede Mahallemize uğramayan Belediye, Karayollarının Muhtarlığımıza yatırdığı istimlak bedelini Belediye’ye devrettiler. Bu para Muhtarlığımızda kalsaydı bizlerde mahallemizin sıkıntılarını giderirdik. Belediye aldığı para kadar bile Mahallemize hizmet vermedi dedi.


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184