Kargalıyeniköy Mahallesi Modern Yaşam İçin Yenilendi

Hendek Belediyesi, Kargalıyeniköy Mahallesi'nde yürüttüğü çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Kargalıyeniköy Mahallesi Modern Yaşam İçin Yenilendi

Yapılan projeler, mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini yükselten modern ve işlevsel çözümler içeriyor.

Modern Muhtarlık Ve Konforlu Yollar

400 metrekare asfalt yama ve 4911 metrekare kilitli parke taşı döşemesi, güvenli ve konforlu yol kullanımını destekliyor, aynı zamanda mahallenin estetik görünümünü artırıyor. 7750 metre açık kanal projesi, yağışlı havalarda su tahliyesini düzenli ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirerek sel riskini minimize etmeyi amaçlıyor.

Bu sayede, mahalle sakinleri olumsuz hava koşullarının olası etkilerine karşı daha iyi korunacak. Ayrıca Mahalle sakinlerinin taleplerini karşılayacak şekilde modern bir muhtarlık binası da hizmete sunuldu.

Kargalıyeniköy Mahallesi'nde Değişim: Teşekkürler Belediye

Mahalle sakinleri, Kargalıyeniköy Mahallesi'ne yeni bir soluk getiren bu girişimler için Hendek Belediyesi'ne teşekkür etti. Artan yaşam kalitesi ve ulaşım kolaylığı ile birlikte mahallelerinin değerinin daha da yükseldiğini ifade ettiler. Belediye tarafından gerçekleştirilen bu projelerin mahallelerine katkı sağladığını vurgulayarak, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve emeği geçen herkese minnettarlıklarını dile getirdiler.

Babaoğlu: Kargalıyeniköy'e Modern Dokunuş

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, yaptığı açıklamada, ilçenin her mahallesine eşit hizmet götürme hedefi doğrultusunda bu projeleri hayata geçirdiklerini ve Kargalıyeniköy Mahallesi'nin daha modern ve yaşanabilir bir alan haline gelmesi için çalıştıklarını belirtti.

Hendek Belediyesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat çuruksulu
Nihat çuruksulu - 9 ay Önce

Belediyenin yaptiklarina teşekkurler yanliz her koye hizmet ettiniz etmeyede devam ediyorsunuz bu yorumum kaçinci bilmiyorum yukari huseyinşeyh mah neden hizmet gelmiyor merak ediyorum seçimlerde en çok oy akp ye çikiyor buna rağmen hizmet sifir neden lutfen rica ediyorum

Sakaryali
Sakaryali - 9 ay Önce

HELAL BE BİRAZDA BAŞKA KÖYLERE BAKIN YANDAŞ OLMAYAN.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184