KELEŞ BAĞLANTI YOLUNU İNCELEDİ

Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş Saçmalıpınar Köyü ile Hendek Dikmen Mahallesi Bağlantı yolunda incelemelerde bulundu.

KELEŞ BAĞLANTI YOLUNU İNCELEDİ


Yapımına başlanacak olan Hendek Dikmen Mahallesi Gölyaka Saçmalı pınar köyü bağlantı yolunda incelemelerde bulunan Gölyaka Kaymakamı Adem keleş Dikmen Mahallesinde ziyaret etti.

İncelemeye Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş ,Düzce il Özel idaresinden  Zekeriya Kardüz ,Düzce il Encümeni Necmi Kap Saçmalı Pınar Köyü Muhtarı Sinan Ekşi ve Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz Katıldı.

Hendek Dikmen Mahallesinde Kurulan mıcır üretim alanında da inceleme Yapan Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş ve yanındakiler Dikmen yaylasını da ziyaret ettiler.

Hendek Dikmen Mahallesinde çay içip bir süre dinlenen Kaymakam keleş mıçırı Dikmen mahallesinden temin edip diğer Kamyon ve iş makinelerini da kendilerinin temin edip yarından itibaren (29 Haziran 2017) günü başlanıp bağlantı yolunu iyileştirme çalışmalarına başlanacağını söyledi.

Mahalle kahvesinde içilen çaylardan sonra Gölyaka kaymakamı ve yanındaki heyet Hendek Dikmen Mahallesinden ayrıldılar.









Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2017, 07:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
SELİM SIRRI KELEŞOĞLU
SELİM SIRRI KELEŞOĞLU - 7 yıl Önce

ee inşallah Dikmenden sonra Kadifekale yoluna da el atarlarsa çok iyi olur, çok işleyen bir yol, bir çok insan hendek gölyaka arasında bu Kadifekale yolunu kullanıyor ve iyi olmaması nedeniylede çok sorun yaşıyorlar.Dikmenle başlayıp Kadifekale ile devam eder hatta Muhabdede ile Karadere ve Kadifekale ortak bağlantı yolu için yanılmıyorsam Eski Başkan Ali İNCİ,ninzamanında yapılması için çalışmalar vardı, yani yapılacak iş çok yeterki Dikmen ve Gölyaka bağlantı yolu için nasıl girişimler yapılmışsa diğerleri içinde yapılır umuduyla bekliyoruz

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184